Ένοπλη ληστεία στην οδό Μητροπόλεως: Το τατουάζ «πρόδωσε» τον δράστη! (video)

Στην κατοχή του βρέθηκε Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ένας από τους δύο δράστες που λήστεψαν με καλάσνικοφ υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως.

Ο 33χρονος ληστής που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κατεχάκη την ώρα που αποβιβαζόταν από ταξί είχε στην κατοχή του Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 το ακάλυπτο τατουάζ στο χέρι ήταν αυτό που τον «πρόδωσε» και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψή του.

Στις 2 Αυγούστου ο 33χρονος παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας και δεν επέστρεψε στις φυλακές. Έκτοτε τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=sH84zh6kb0M

Έτσι έφτασαν στα ίχνη του

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι Αρχές παρακολουθούσαν στενά τον 33χρονο δραπέτη ο οποίος μεταφερόταν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο προκειμένου να μην εντοπιστεί, ενώ σχεδόν πάντα ήταν βαριά οπλισμένος.

Σήμερα ωστόσο η Αντιτρομοκρατική έκανε την κίνησή της και αφού περικύκλωσε το ταξί στο οποίο επέβαινε τον συνέλαβε στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συλληφθείς είναι δραπέτης και ειδικότερα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

LISTIS

Η δήλωση της εκπροσώπου της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

KALASNIKOF

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This