Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας στην οδό Μητροπόλεως (video)

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ

Must Read

Χειροπαίδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον έναν από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας στην οδό Μητροπόλεως που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Ο δράστης της ληστείας που όπως έγινε γνωστό από τις αρχές σχετίζεται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, συνελήφθη ενώ είχε στην κατοχή του ένα καλάσνικφ, το οποίο δεν αποκλείεται να ήταν και το όπλο με το οποίο είχε μπουκάρει στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Οι ληστές είχαν απειλήσει τους υπαλλήλους και κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο με τα πόδια, έχοντας αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό. 

https://www.youtube.com/watch?v=s5IT_XRXttY

Ο δράστης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 43 ετών για ληστείες, ενώ είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Λάρισας το περασμένο καλοκαίρι, καθώς είχε λάβει πενθήμερη άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ.

Στις 3 Αυγούστου 2020, ο δράστης είχε λάβει άδεια από τις φυλακές και μετά από δύο εβδομάδες, συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Μεταμόρφωση, όπου απείλησε τους εργαζόμενους με υποπολυβόλο ΜΡ5. Με βαρύ οπλισμό απείλησε και τους υπαλλήλους τραπεζικού καταστήματος στις 14 Σεπτεμβρίου όπου κατάφερε να ξεφύγει με λεία 13.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This