Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο ληστής με το…σημείωμα που είχε χτυπήσει τράπεζα στην Καλαμαριά

Must Read

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ο ληστής που τον περασμένο Αύγουστο είχε χτυπήσει υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αποσπώντας το ποσό των 7.000 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος φορώντας ιατρική μάσκα και κρατώντας πιστόλι, επέδειξε σε υπάλληλο σημείωμα με το οποίο του ζητούσε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία. Ο δράστης, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην ίδια περιοχή, όταν κινούμενος πεζός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν και γι’ αυτό τον λόγο συνελήφθη για απείθεια.

αστυνομία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη υπόδυσης που χρησιμοποίησε κατά τη διάπραξη της ληστείας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This