Χαμός σε εστιατόριο! Ιδιοκτήτης ζήτησε από αστυνομικούς να δείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους

Ένταση και μηνύσεις στην Κοζάνη

Must Read

Ένταση επικράτησε σε εστιατόριο της Κοζάνης, κατά την διάρκεια ελέγχου των αστυνομικών για τήρηση των μέτρων.

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr, δυο αστυνομικοί μπήκαν σε άδειο εστιατόριο της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο και είδαν μια υπάλληλο η οποία είχε κατεβάσει τη μάσκα της προκειμένου να πιεί νερό. Οι αστυνομικοί της επέβαλλαν πρόστιμο με αποτέλεσμα εκείνη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να διαμαρτυρηθούν.

Λίγο αργότερα κι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να επικρατεί κλίμα έντασης, οι αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο για μάσκα και σε δεύτερη υπάλληλο του εστιατορίου, η οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, βρισκόταν εκτός ωραρίου εργασίας.

Η ένταση κλιμακώθηκε και ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση, ζήτησε από τους αστυνομικούς να δει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους αφού είχαν εισέλθει στον κλειστό χώρο του εστιατορίου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να δείξουν τα πιστοποιητικά τους υποστηρίζοντας ότι επειδή είναι «όργανα» της  ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει δικαίωμα να τους ζητάει κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή, ένας δικηγόρος που βρισκόταν στο εστιατόριο, τάχθηκε στο πλευρό του εστιάτορα και αναφέροντας μια σειρά ζητημάτων, ζήτησε και ο ίδιος από τους αστυνομικούς να δείξουν τα πιστοποιητικά τους.

Η συνέχεια δόθηκε στο Α.Τ. Κοζάνης όπου οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κατηγόρησε τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος, ενώ η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του είναι απείθεια σε έλεγχο. Μήνυση υποβλήθηκε και σε βάρος του δικηγόρου με κατηγορία για παρότρυνση σε απείθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This