«Πάγωσαν» στο δικαστήριο με το θράσος της βιτριολίστριας: «Εσύ Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε αυτό»

Αμετανόητη και προκλητική η Έφη Κακαράντζουλα! Επέρριψε ευθύνες στην Ιωάννα

Must Read

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την οποία ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για την επίθεση σε βάρος της από την βιτριολίστρια Έφη Κακαράντζουλα.

Με δύναμη ψυχής η Ιωάννα κατέθετε επί τρεις ώρες για τις στιγμές τρόμου που βίωσε όταν η Έφη την περιέλουσε με βιτριόλι αλλά και τον Γολγοθά που ανεβαίνει από εκείνη τη μέρα μέσα από έναν μαραθώνιο χειρουργείων και αφόρητου πόνου. 

Μετά το ξέσπασμα της οικογένειας του θύματος όταν η δράστρια επιχείρησε να διακόψει την Ιωάννα η οποία απαντούσε στην ερώτηση του Απόστολου Λύτρα για το αν η κατηγορούμενη της ζήτησε συγγνώμη, ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της.

Η κατάθεση διήρκησε λιγότερο απ’όσο αναμενόταν, καθώς οι δικηγόροι της Έφης Κακαράντζουλα δεν έκαναν ερωτήσεις στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κλείνοντας την κατάθεσή της, η Ιωάννα ανέφερε: «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Μόλις ολοκλήρωσε, ο συνήγορος της Έφης ζήτησε να τοποθετηθεί η εντολέας του.

Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα» ξεκίνησε να λέει η κατηγορούμενη με τον αδερφό της Ιωάννας να ξεσπάει εκ νέου «Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!» φώναξε εκνευρισμένος, όμως εκείνη συνέχισε με θράσος απευθυνόμενη στην γυναίκα που επιχείρησε να σκοτώσει με μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού:

«Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή» δήλωσε προκαλώντας την οργή της οικογένειας για ακόμα μια φορά.

Λύτρας: «Της έριξε πάνω από ένα λίτρο βιτριόλι από απόσταση αναπνοής»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας, βγαίνοντας από τις δικαστικές αίθουσες, μίλησε για την γενναιότητά της κατά την διάρκεια της κατάθεσης και ενώ βρισκόταν απέναντι από την γυναίκα που προσπάθησε να της καταστρέψει τη ζωή αλλά και να τη σκοτώσει με την μεγάλη ποσότητα καυστικής ουσίας με την οποία την περιέλουσε: 

«Η Ιωάννα ήταν συγκλονιστική. Περιέγραψε όλα αυτά που βίωσε. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ζήτησε βοήθεια από το Θεό γιατί ούτε η ίδια πίστευε ότι θα ζούσε. Όλοι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι όταν την παρέλαβαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι. Η Ιωάννα ένιωθε τον τρόμο των γιατρών, το αντιλαμβανόταν κι ένιωθε ότι θα χάσει τη ζωή της. Προσπάθησε να εξιστορήσει τα πάντα στο δικαστήριο, είπε ότι από απόσταση εξ επαφής η κατηγορούμενη της έριξε πάνω από ένα λίτρο από το συγκεκριμένο καυστικό υγρό από απόσταση 5 με 7 εκατοστά. Τα ρούχα της έλιωσαν, οι πόνοι ήταν αφόρητοι και σε πολύ λίγα λεπτά το αριστερό της αυτί εξαφανίστηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πήρε τις πρώτες βοήθειες από το κοντινό φαρμακείο και αυτό ήταν που την έδωσε» κατέληξε ο δικηγόρος του θύματος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This