Δικηγόρος Ιωάννας για βιτριολίστρια: «Εμφανίστηκε λες και καμάρωνε γι’ αυτό που έχει κάνει»

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος»

Must Read

Μια ημέρα μετά την επεισοδιακή πρώτη εμφάνιση της Έφης Κακαράντζουλα στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλά για τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα, τη στάση της κατηγορούμενης και το πώς το αντιμετωπίζει η Ιωάννα.

Ο Απόστολος Λύτρας χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την Έφη Κακαράντζουλα και σχολίασε την παρουσία της στο δικαστήριο: «Συγκλονιστήκαμε και εγώ  και η Ιωάννα, με την απάθεια της κατηγορουμένης, δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Εμφανίστηκε λες και καμάρωνε για αυτό που έχει κάνει, δεν έσκυψε καμία φόρα το κεφάλι της πρώτη φόρα το βλέπω αυτό, ακόμα και με την εμφάνιση της προσπαθούσε νομίζω να δείξει: ‘κοιτάξτε πως είναι το δικό μου πρόσωπο μπορώ να είμαι βαμμένη μπορώ να είμαι περιποιημένη».

Όσο για το θράσος της κατηγορούμενης να απευθυνθεί στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο δικηγόρος της τόνισε: «Δεν απάντησε τίποτε όσον αφορά τη δήλωσή της  στην Ιωάννα ‘ξέρεις εσύ γιατί έγινε’. Ρώτησα το  δικαστήριο γιατί δε ρωτήθηκε για ποιο λόγο το λέει. Η Ιωάννα τη ρώτησε αν είναι ικανοποιημένη».

Ιωάννα βιτριόλι

Σύμφωνα με τον κ.Λύτρα η Αστυνομία είχε εκτιμήσει και ενημερώσει την Ιωάννα πως δεν αποκλείεται η βιτριολίστρια να επιχειρήσει να τη σκοτώσει: «Είχαν πει στην Ιωάννα ότι υπάρχει κίνδυνος, ‘αυτή η γυναίκα να προσπαθεί να σε σκοτώσει’. Φοβάται και το ‘μετά’ η Ιωάννα. Και πώς είναι δυνατόν να μη ζει με το φόβο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τέτοιο πράγμα».

Πως αντιμετωπίζει όμως η πελάτισσά του όλη αυτή την κατάσταση; «Της έκανε πολύ καλό που ήρθε στην πρώτη συνεδρίαση και καταφέραμε να τη βγάλουμε από το σπίτι της να δει κόσμο, να μιλήσει με κόσμο να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους να νιώσει τη στήριξη της έδωσε πραγματικά δύναμη. Η αγάπη και η συμπαράσταση που βιώνει από τον κόσμο την έχουν κάνει πραγματικά πολύ πιο δυνατή».

«Να κληθούν δύο άτομα που βοήθησαν την κατηγορούμενη»

Ο Απόστολος Λύτρας στη συνέχεια είπε ότι ζήτησε από το δικαστήριο την κλήση δύο ατόμων, που όπως τόνισε «έχουν παίξει κάποιο ρολό στη βοήθεια που προσέφεραν στην κατηγορουμένη».

Επικαλείται μάλιστα τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του ενός, ότι η Έφη Κακαράντζουλα του ζήτησε να παρακολουθήσει την Ιωάννα και του ζήτησε να της βρει βιτριόλι.

«Δεν υπάρχει κατάθεση, παρότι είχαμε ζητήσει εμείς από την κ. ανακρίτρια γι αυτές τις κλήσεις να καλέσει τους συγκεκριμένους, και ξαφνικά ακούμε από τα ΜΜΕ κάποιον δικηγόρο, που τέλος πάντων, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή η αρμοδιότητα ή κάποια εμπλοκή του συγκεκριμένου, να μάς λένε πράγματα ότι ζήτησε βιτριόλι από το συγκεκριμένο ότι του ζητούσε να την παρακολουθήσει, ότι είχε καταλάβει ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα ότι είχε ακούσει ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα κι όλα αυτά τα πράγματα να μην έχει πάει αυτός ο άνθρωπος να τα καταθέσει. Μού κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος όταν όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό το θέμα να μην πάρει είδηση», επεσήμανε ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This