Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στο λούνα παρκ – Ποια είναι η 13χρονη – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στο FB

Must Read

Την ώρα που ο Αλμυρός αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από τον απροσδόκητο θάνατο της 13χρονης στο παιχνίδι του τρόμου στο λούνα παρκ, και από τα παιχνίδια της μοίρας με τον πατέρα της κυκλοφόρησε βίντεο – σοκ αμέσως μετά την τραγωδία. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ e-thessalia.gr συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 13χρονης αδυνατούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο χαμό της και, μάλιστα, με τόσο τραγικό τρόπο.

Τα μηνύματα στο Facebook συγκλονίζουν:
«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»
«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφουλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστερι μου»
«Καλό παράδεισο αγγελούδι!!!!!»
«Τα λόγια περισσεύουν …..Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του και κουραγιο στους γονείς και τα αδέλφια της!»

βίντεο – σοκ

Τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη, κατέγραψε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ANT1.Σtο βίντεο καταγράφει τον πανικό που επικράτησε, όταν η 14χρονη εκσφενδονίστηκε από το «χαλί», στη βάση άλλου παιχνιδιού του λούνα παρκ, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το άτυχο κορίτσι εκείνη τη στιγμή είχε σηκωθεί όρθια, με τα χέρια του ψηλά, μαζί με τους φίλους της, προκειμένου να απαθανατιστεί η στιγμή σε φωτογραφία. Ομως, η 14χρονη εκσφενδονίστηκε πάνω από την μπάρα ασφαλείας και έπεσε από μεγάλο ύψος, με συνέπεια να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, που προκάλεσαν τον θάνατό της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This