Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι περίεργες «επισκέψεις» στο νοσοκομείο και οι μάρτυρες που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα

Δικηγόρος Ιωάννας για 40χρονο μάρτυρα: «Θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του»

Must Read

Η πίεση στους πιθανούς μάρτυρες που φέρονται ως πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εντείνεται, ενώ ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα, στην κατάθεσή του μίλησε για «περίεργες» επισκέψεις στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

Το πρωί της Παρασκευής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Απόστολος Λύτρας, είπε ότι ζήτησε από το δικαστήριο την κλήση δύο ατόμων, που όπως τόνισε «έχουν παίξει κάποιο ρολό στη βοήθεια που προσέφεραν στην κατηγορουμένη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα φέρεται να γνώριζαν για την επίθεση που ετοίμαζε η Έφη Κακαράντζουλα, αλλά δεν μίλησαν. Τα αρχικά των δύο ονομάτων είναι ο Ν και η Μ. Μάλιστα, αυτό το οποίο διερευνάται είναι, εάν τελικά η κατηγορούμενη τους είχε ζητήσει και να την παρακολουθήσουν, κάτι που τούς καθιστά και επίσημα συνένοχους.

Ο έτερος των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, είπε ότι ο 40χρονος Ν. έχει κληθεί ως μάρτυρας, αλλά δεν εμφανίστηκε στις μέχρι τώρα συνεδριάσεις και τον προειδοποίησε: «Να γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του».

https://youtu.be/fUyNB46JbIg

«Άγνωστος προσπάθησε να επισκεφθεί την Ιωάννα στο νοσοκομείο»

Σοκ προκαλεί εν τω μεταξύ, η κατάθεση του διευθυντή της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μίλησε για τις ημέρες στο νοσοκομείο μετά την επίθεση και αποκάλυψε πως κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί, πριν τη σύλληψη της δράστιδος.

Θυμίζουμε ότι οι Αρχές είχαν συμπεράνει από όλα τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους, ότι η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε και δεύτερη επίθεση, αλλά αυτή τη φορά εντός του νοσοκομείου.

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος. Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», κατέθεσε στο δικαστήριο ο διευθυντής.

Σύμφωνα με το Star, η βιτριολίστρια επί 16 ημέρες μετά την επίθεση, έψαχνε στο διαδίκτυο για δηλητήρια, όπως στρυχνίνη, υδροκυάνιο, ατροπίνη, πώς μπορεί να προκληθεί έμφραγμα, ανακοπή καρδιάς και θανατηφόρα ένεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This