Γκόρντον Ράμσεϊ: Έκανε λύσσα τη σαλάτα και τού την «είπε» γιαγιάκα στη Σαντορίνη! (video)

Τα έβαλε με την κάππαρη και... έχασε

Must Read

Τον… δάσκαλό του βρήκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ στη Σαντορίνη από μια γιαγιάκα μαγείρισσα, στην οποία έδωσε να δοκιμάσει τη σαλάτα που έφτιαξε με τα χεράκια του και μόνο που δεν του την έφερε καπέλο!

Ok, υπερβάλλουμε, λίγο, αλλά η αλήθεια είναι πως η εν λόγω γιαγιάκα κάθε άλλο παρά ενθουσιάστηκε από τις μαγειρικές ικανότητες του διάσημου τηλεοπτικού σεφ που φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για το οξύθυμο του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, που βρισκόμενος για μερικές ημέρες στην Ελλάδα, επισκέφτηκε παρέα με τους Τζίνο και Φρεντ τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα, τα Μετέωρα και την Κρήτη, βρισκόμενος με τους φίλους του στο δημοφιλές ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου, έδωσε στη «giagia», όπως την αποκάλεσε, να δοκιμάσει μια σαλάτα, την οποία ετοίμασε μέσα στην ταβέρνα της. Ωστόσο, όταν η τελευταία κλήθηκε να τη δοκιμάσει απογοητεύτηκε. «Έβαλες πολύ αλάτι» του είπε και όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια. Αμέσως μετά, η παρέα του άρχισε να τον πειράζει, λέγοντας του πως «ακόμη και οι Θεοί κάνουν λάθη».

Η κάπαρη τον έκανε ρεντίκολο

Στον απόηχο των γεγονότων, η διάσημη, πλέον, χάρη στα social media «giagia» μίλησε στο Open για τα όσα έγιναν και εξήγησε το λάθος που έκανε ο διάσημος Βρετανός σεφ. Σε ερώτηση αν αυτό που δοκίμασε ήταν τόσο χάλια ή αν του έκανε πλάκα, η γιαγιά Κατίνα σημείωσε: «Όχι. Ήταν η κάπαρη και δεν την είχε ξαρμυρίσει πρώτα. Την έριξε όπως ήταν με την άλμη και επίσης έβαλε και αλάτι. Πολύ αλμυρή, έγινε λύσσα», είπε.

Σε ερώτηση για το εάν της είπε κάτι για την παρατήρησή της, η Σαντορινιά μαγείρισσα υποστήριξε ότι «με εμένα ήταν ευγενικότατος. Κύριος. Να μου τραβήξει την καρέκλα, να μου σερβίρει το φαγητό μου. Να βάλει το ποτό μου. Τα πάντα. Εξαιρετικότατος άνθρωπος. Μου φιλούσε τα χέρια, με αγκάλιαζε…».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This