Θα μάς τρελάνει η Παγώνη: «Στα μπουζούκια να διασκεδάζετε, όχι στις συναυλίες!»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πρότεινε να μην γίνουν μαθητικές παρελάσεις

Must Read

Μετά τις κινδυνολογίες και την προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επανέρχεται με συμβουλές για τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων! Η Ματίνα Παγώνη προέβη σήμερα σε μία δήλωση που προκάλεσε… γέλιο, και ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα για τα όρια των λεγομένων των επιστημόνων.

«Ναι στα μπουζούκια, όχι στις συναυλίες»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεχώρισε τα μπουζούκια από τους συναυλιακούς χώρους, τα οποία όπως είπε πως πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν για να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάζει, αλλά μόνο για καθιστούς χωρίς χορό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους ελέγχους λέγοντας ότι «πρέπει να ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Δεν μπορούμε να μπούμε σε δεύτερο χειμώνα σαν τον περυσινό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος και ο εμβολιασμένος μπορεί να έχει νοσήσει και να μεταδώσει».

«Όταν υπάρχει συνωστισμός και εμβολιασμένος ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει, όταν δεν μπορεί να τηρηθούν οι αποστάσεις. Πιστεύετε ότι δεν έβγαλαν τις μάσκες; Ξέρετε πώς πετάγονται τα σταγονίδια όταν κάποιος τραγουδάει; Πρέπει να μπει πολύ αυστηρό το πλαίσιο στις εκδηλώσεις αυτές. Με τόσο κόσμο δεν μπορεί να γίνονται» σημείωσε η κ. Παγώνη.

Αναφορικά με τις παρελάσεις πρότεινε στις πόλεις με πολύ υψηλό ιικό φορτίο να μην γίνουν οι μαθητικές καθώς αυτό θα σημαίνει αυξημένη κινητικότητα. «Στη Θεσσαλονίκη να κάνει παρέλαση μόνο ο στρατός. Στην Αθήνα θα μπορούσαν να κάνουν και μαθητικές, αλλά όχι με πολλούς θεατές και με τήρηση των αποστάσεων», είπε ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Για τη Βόρεια Ελλάδα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε προς τους κατοίκους πως δεν πρέπει να φεύγουν από την Θεσσαλονίκη λόγω της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας γιατί στους άλλους γειτονικούς νομούς τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς έχουν μικρή εμβολιαστική κάλυψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This