Η… Βασίλισσα του λούνα παρκ δεν φταίει για την τραγωδία στο Βόλο!

Must Read

Με μια απίστευτη δήλωση ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, υπερασπίζεται την πελάτισσά του. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Στάρ τη χαρακτήρισε  «βασίλισσα» του λούνα παρκ, υποστηρίζοντας ότι ο εξοπλισμός της κοστίζει εκατομμύρια ευρώ και ότι ο κύκλος εργασιών της αντιστοιχεί στο 90% του χώρου σε πανελλαδικό επίπεδο. «Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το περιστατικό» κατέληξε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος της 73χρονης υπερασπίστηκε με το ίδιο πάθος και τον χειριστή του παιχνιδιού λέγοντας ότι είναι ένας πολύπειρος εργαζόμενος εδώ και επτά χρόνια και γνωρίζει άριστα τον χειρισμό όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού των ψυχαγωγικών μηχανημάτων».

Προφανώς η άτυχη 13χρονη που έχασε τη ζωή της, δεν μπορεί να πεί τίποτε…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This