Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτόνησε o ποδοσφαιριστής ή τον σκότωσαν; (video)

Θρίλερ με τον θάνατο του 31χρονου - Το κάθισμα του αυτοκινήτου και τα tie wrap στον λαιμό του «δείχνουν» αυτοκτονία - Ανοιχτά όλα τα σενάρια

Must Read

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη ο οποίος βρέθηκε νεκρός και δεμένος με tie wrap μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μαρίνα της Καλαμαριάς, από ψαράδες που περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως πιθανή πράξη αυτοχειρίας και πράξη του ίδιου του 31χρονου. Μάλιστα όπως προσθέτουν, το κάθισμα του αυτοκινήτου του βρέθηκε σε τέτοια θέση η οποία δεν θα επέτρεπε σε άλλο άτομο να περάσει πίσω του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο πνίγοντας τον.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημά του και προχώρησαν στη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο όχημά του δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα ή κάποια ένδειξη που να μαρτυρά ότι ο νεαρός αθλητής έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής ο οποίος θα προσπαθήσει να «φωτίσει» τα ακριβή αίτια θανάτου του 31χρονου.

Ο δημοσιογράφος του metrosport.gr Χάρης Δημαράς, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση, αναφέρει ότι γνώριζε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν ένας «άνθρωπος έξω καρδιά». Όπως δήλωσε στο voria.gr, ο ίδιος φέτος έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού και από όσα γνώριζε δεν αντιμετώπιζε προβλήματα που τον απασχολούσαν.

Παράλληλα, ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, ο οποίος γνώριζε τον νεαρό ποδοσφαιριστή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ο ίδιος μιλώντας στο GRTimes, αναφέρει ότι ο Νίκος Τσουμάνης σε αυτή την περίοδο της ζωής του αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα τα οποία μπορεί να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Γεγονός που η οικογένειά του φέρεται να γνώριζε. Ο αθλητικογράφος κάνει λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και «χρυσό» παιδί.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή όπως έγινε γνωστό, τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν κατάφερε να τον εντοπίσει ούτε να επικοινωνήσει μαζί του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα σενάρια για τον θάνατο του 31χρονου, καθώς το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί οποιοδήποτε σημείωμα του, αφήνει υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έπαιξε στις ομάδες του Πανθρακικού, της Βέροιας, της Κέρκυρας, του Άρη αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This