Γυναίκα ΑΜΕΑ καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου: «Δεν άνοιγε την ράμπα!» (video)

Για παρεξήγηση κάνει λόγο ο οδηγός

Must Read

Ένταση επικράτησε έξω από στάση λεωφορείου στην Αττική, όταν μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα ζήτησε από τον οδηγό να της ανοίξει την ράμπα προκειμένου να επιβιβαστεί.

Όπως καταγγέλλει η ίδια μιλώντας στο Star, ο οδηγός δεν της άνοιξε τη ράμπα και στη συνέχεια έφυγε: «Τον παρακάλεσα επανειλημμένως να ανοίξει την ράμπα. Ήρθαν δύο άτομα να με ανεβάσουν πάνω, αλλά δεν είμαι πακέτο για να με μεταφέρουν. Δεν άνοιγε την ράμπα. Από εκεί και πέρα, σηκώθηκε και έφυγε! Έχουμε και εμείς δικαιώματα» ανέφερε εκνευρισμένη η γυναίκα και πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει, καθώς πολλοί οδηγοί αρνήθηκαν να την βοηθήσουν. Η κυρία Ελένη μάλιστα κάλεσε την αστυνομία για να παρέμβει.

Από πλευράς του ο οδηγός απάντησε ότι επιχείρησε να προσεγγίσει το πεζοδρόμιο προκειμένου να κατεβάσει τη ράμπα, όμως ήταν αδύνατον. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει δυο άτομα προσπάθησαν να την βοηθήσουν να ανέβει όμως εκείνη αρνήθηκε. «Έγινε παρεξήγηση, νόμιζα δεν θα μπει μέσα. Δεν μπορούσα να την ανοίξω τη ράμπα, προσπάθησε έκανα μανούβρες, έχω και μάρτυρες» απάντησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This