Βουλιαγμένη: Μεσήλικας «προσκάλεσε» μαθητή στο όχημά του και άρχισε να τον θωπεύει

Ο σάτυρος προσφέρθηκε να τον «πετάξει» μέχρι το φροντιστήριό του κι ο 16χρονος δέχτηκε, καθώς είχε αργήσει

Must Read

Θρασύτατος παιδόφιλος μεσήλικας «επιτέθηκε» σε ανυποψίαστο 16χρονο μαθητή στη Βουλιαγμένη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο δεύτερος δέχτηκε να τον «πετάξει» ο πρώτος με το αυτοκίνητό του μέχρι το φροντιστήριο.

Όπως κατήγγειλε σοκαρισμένος ο 16χρονος στο Α.Τ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο αναίσχυντος μεσήλικας στη διαδρομή άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις και να τον θωπεύει. Ο έφηβος αντέδρασε και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος να τον «ξεφορτώνεται» κακήν κακώς σε μια στάση στη Βούλα, και να εξαφανίζεται από το σημείο, γκαζώνοντας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο 16χρονος μαθητής στην κατάθεσή του στο Α.Τ. όπου πήγε με τους γονείς του, όλα ξεκίνησαν στις 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον ίδιο να περιμένει το λεωφορείο στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη, με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ξαφνικά τον πλησιάζει ένα γκρι όχημα και ο οδηγός του πιάνει την κουβέντα.

Επειδή ο 16χρονος είχε αργήσει στο φροντιστήριο, τού είπε πως έπρεπε να φύγει και τότε ο παιδόφιλος τού πρότεινε να τον πάει μέχρι εκεί με το αυτοκίνητό του. Εκείνος, ανυποψίαστος, δέχτηκε και τότε ο σάτυρος οδηγός έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιό του. Άπλωσε το χέρι και άρχισε να θωπεύει το πόδι του μαθητή ψηλά στο μηρό. Το παιδί αντέδρασε και ο οδηγός του είπε να σταματήσουν κάπου να μιλήσουν.

Όταν ο μαθητής αρνήθηκε, ο μεσήλικας άρπαξε το πόδι του και συνέχισε να τον θωπεύει επίμονα. Τότε ο 16χρονος άρχισε να ουρλιάζει και ο οδηγός αφού τον «άδειασε» σε μια στάση της Γλυφάδας, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, ο μαθητής έδωσε και περιγραφή του μεσήλικα παιδόφιλου, λέγοντας ότι μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This