Οι κολλητές της ξεσκέπασαν στο δικαστήριο τον μαϊμού βιασμό της από τον πρώην της!

Must Read

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη μια 25χρονη, η οποία, όπως αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, είχε καταγγείλει ψευδώς τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της για βιασμό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος την είχε βιάσει σε τουαλέτες κλαμπ της Πάτρας πριν από περίπου τρία χρόνια! Ωστόσο, οι φίλες της 25χρονης, που είχαν κληθεί στο δικαστήριο, για να επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες, είπαν την αλήθεια και ξεσκέπασαν τα ψέματά της. 

Η μια μάλιστα, ως αυτόπτης μάρτυρας, εξέφρασε την έκπληξή της, λέγοντας ότι δεν ισχύει το παραμικρό από τα καταγγελλόμενα. «Κάλπασε η φαντασία της για να καλύψει… αμαρτίες της», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναδείχθηκε επίσης ότι ο πατέρας δεν άρπαξε το παιδί του, αλλά απλώς το απομάκρυνε από τους χώρους της έντασης και των προστριβών που είχε με την πρώην σύντροφό του.
Εξάλλου, καταλυτικό στοιχείο του βιασμού–μαϊμού ήταν η προσκόμιση ιατροδικαστικής έκθεσης, όπου επισημαίνεται ότι «εκ της πρωκτογεννητικής χώρας ουδέν προέκυψε»…

Η εισαγγελέας της έδρας Ροδόπη Νικολούδη πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου, στηλιτεύοντας την απόπειρα της μηνύτριας να ενοχοποιήσει τον πρώην σύντροφό της για να φαίνεται η ίδια… λάδι στην κοινωνία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διάσκεψη των δικαστών και των ενόρκων υπό την προεδρία του Μιχάλη Τσέθα, διήρκεσε ελάχιστο χρόνο, πριν ανακοινωθεί η ομόφωνη αθώωση του 29χρονου.

Ο συνήγορος του Χρ. Τσόλκας, μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος, υπογράμμισε: «Πρόκειται περί απόλυτης δικαίωσης του εντολέα μου. Μια ψευδής καταγγελία για βιασμό στέρησε από τον πατέρα το παιδί του επί τρία ολόκληρα χρόνια. Ευτυχώς, το δικαστήριο αντελήφθη την σκευωρία και τον αθώωσε πανηγυρικά. Γενικότερα, το δίδαγμα είναι ότι από μόνα τους όσα ισχυρίζεται ένα φερόμενο θύμα δεν αρκούν για να προκύψει καταδίκη.

Εκ πείρας επισημαίνω ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι ψεύτικες καταγγελίες για βιασμό, γι’ αυτό είναι σώφρον να είμαστε επιφυλακτικοί και ν’ αποφεύγουμε τα πρόωρα συμπεράσματα, αφήνοντας τη δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστα τη δουλειά της…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This