Mad Clip: Έρχονται μηνύσεις για την φωτογραφία που διέρρευσε από το νεκροτομείο (video)

Έξαλλοι οι συγγενείς και οι φίλοι για την αποτρόπαια φωτογραφία

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία με τον νεκρό Mad Clip στο κρεβάτι του νεκροτομείου η οποία έχει διαρρεύσει σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τράπερ έχει εξαγριωθεί με την ασύλληπτη πράξη επιτήδειων και έχουν ξεκινήσει ήδη νομικές διαδικασίες προκειμένου να εντοπιστεί εκείνος που φωτογράφησε τον νεκρό τράπερ μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη μιλώντας στην εκπομπή T-Live ξέσπασε χαρακτηρίζοντας την κίνηση ασέβεια στον νεκρό:

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγόνι μας στο νεκροτομείο» είπε και πρόσθεσε ότι ο γιος του έχει ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες: «Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί» δήλωσε ο παππούς του Mad Clip.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε η Εspresso, ένας άνδρας προσπαθεί να πουλήσει φωτογραφίες με τον νεκρό καλλιτέχνη από το αυτοκίνητό του, μετά την στιγμή του τροχαίου…

Δείτε επίσης: Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι ψάχνουν ποιος διέρρευσε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This