Στην Κρήτη πενταμελής οικογένεια Γάλλων που κάνει τον γύρο της Ευρώπης με…δύο ποδήλατα!

Must Read

Στην Κρήτη έφθασε το νεαρό ζευγάρι Γάλλων με τα τρία ανήλικα παιδιά του, που εδώ και τρεις μήνες κάνουν τον γύρο της Ευρώπης με δύο ποδήλατα!

Ο φακός του Apopsilive.gr τους συνάντησε το μεσημέρι της της 4ης Οκτωβρίου στις Μοίρες Ηρακλείου,  όπου έκαναν μια σύντομη στάση, στο κέντρο της κωμόπολης του Δήμου Φαιστού για «προμήθειες» πριν συνεχίσουν την πορεία τους στον κρητικό νότο.

Τα ποδήλατα και οι αναβάτες τους είναι πλήρως εξοπλισμένοι, για μια πορεία παντός καιρού και απροόπτων- αξιοσημείωτο ότι διαθέτουν μέχρι και πάνελ ηλιακής ενέργειας! Όπως λέει το ζευγάρι «οδηγούμε μόνο 3 με 4 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα. Καλύπτουμε περίπου 500 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο ακολουθώντας μια τέτοια πορεία ώστε να είμαστε στα  βουνά με δροσιά το Καλοκαίρι και με ζεστασιά στα νότια το Φθινόπωρο».

Η οικογένεια έφτασε στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου, μετά από μια μικρή αλλαγή στην πορεία τους καθώς το Μαυροβούνιο τους αρνήθηκε την είσοδο λόγω διαβατηρίων (το διαβατήριο ενός παιδιού είχε λήξει) ενώ το ίδιο πρόβλημα αφορούσε και την Αλβανία καθώς οι δύο αυτές χώρες δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι αναγκαστικά γύρισαν προς τα πίσω και ταξίδεψαν στην Ελλάδα ακτοπλοϊκώς μέσω Ιταλίας.

Πέρασαν από το Φαράγγι του Βίκου και από τα Μετέωρα πριν φτάσουν, μετά από πορεία 350 χιλιομέτρων, στην Αθήνα από όπου ταξίδεψαν για Κρήτη.

Μετά την Κρήτη, σύμφωνα με το πλάνο τους, η οικογένεια θα ταξιδέψει σε Ιταλία, Σαρδηνία, Κορσική, νότια Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κεντρική Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και θα συνεχίσουν στη Βόρεια Ευρώπη κάνοντας τον «κύκλο» επιστρέφοντας σιγά-σιγά προς τη χώρα τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This