Η Εύβοια εκπέμπει SOS – Κατολισθήσεις και πλημμύρες από την κακοκαιρία

Ποτάμια φούσκωσαν, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ στα χωριά Αχλάδι και Κοτσικιά έχουν γίνει κατολισθήσεις

Must Read

Τα βάσανα των κατοίκων της Εύβοιας δεν έχουν τέλος. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους καθώς μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πλημμύρες.

evia

Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και στην Εύβοια όπου η κακοκαιρία «Αθηνά» έκανε αισθητή την παρουσία της ειδικά στα βόρεια του Νομού. 

Ποτάμια φούσκωσαν, δρόμοι καταστράφηκαν και στα χωριά Αχλάδι και Κοτσικιά έχουν γίνει κατολισθήσεις.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως κατέγραψε το evima.gr έγιναν κατολισθήσεις στα προαναφερθέντα χωριά.

evia

Σύμφωνα με το evima.gr έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα της Στροφυλιάς, με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να προσπαθούν να απκαταστήσουν τις ζημιές.

«Έχει κοπεί στη μέση ο δρόμος»

«Πλημμύρισαν καλλιέργειες από την καταρρακτώδη βροχή. Έχει κοπεί ο δρόμος από Κοτσικιά προς την παραλία ενώ φερτά υλικά έχουν γεμίσει όλες οι περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία. Διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας», δήλωσε στο evima ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

evia

Φωτό: evima.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This