ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΕΦΚΑ «πέθανε» συνταξιούχο και του έκοψε τη σύνταξη! (video)

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Γεροντής είναι συνταξιούχος οδοντίατρος και μάλιστα για όλους ολοζώντανος εκτός από τον ΕΦΚΑ! Και αυτό διότι ο Ενιαίος Φορέας Ασφάλισης αποφάσισε όχι μόνο να τον… πεθάνει, αλλά και να ανοίξει αλληλογραφία με έναν νεκρό και να του κόψει και την σύνταξη!

Και αυτό έχει συμβεί από τις 19/7/2016 όπου του είχε ήδη χορηγηθεί η σύνταξη την οποία λάμβανε κανονικά! 

«Με θεώρησαν πεθαμένο, παρά ταύτα, έστειλαν αυτό το χαρτί σ’ έναν πεθαμένο» λέει με απόγνωση ο συνταξιούχος οδοντίατρος κρατώντας με απορία το χαρτί που του έστειλαν στην κάμερα του Open TV, ψάχνοντας μάταια να βρει το δίκιο του.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 όταν και του απέστειλαν χαρτί με το οποίο του ανέφεραν ότι για το ελληνικό κράτος ήταν νεκρός. «Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Τους πήγα και σοκολατάκια κηδείας και κονιάκ για να κάνουμε μνημόσυνο», λέει ο κ. Γεροντής. Το πρόβλημα λύθηκε, όμως προ πέντε μηνών διακόπηκε ξανά η καταβολή της σύνταξης.

«Όταν ενοποιήθηκαν τα Ταμεία στο περίφημο αυτό ΕΦΚΑ, κάποιος από εκεί ξαναείδε ότι είμαι «πεθαμένος» και σταμάτησαν να μου δίνουν τη σύνταξη». Φοβάται ότι ανά πάσα στιγμή, μπορούν να ζητήσουν από τη σύζυγό του τη σύνταξη πίσω, καθώς ενδέχεται να της πουν ότι ελάμβανε από το καλοκαίρι του 2016 παρανόμως τη σύνταξη του θανόντος συζύγου της.

Ο συνταξιούχος οδοντίατρος αναμένεται να κινηθεί δικαστικά κατά του ΕΦΚΑ διεκδικώντας τη σύνταξή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This