Θεσσαλονίκη: Στον «αέρα» οι εκδηλώσεις του τριημέρου

Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, ο Θεοδωρικάκος τώρα το... σκέφτεται!

Must Read

Στον «αέρα» είναι η διεξαγωγή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, παρά τις (δήθεν) διαβεβαιώσεις των πολιτικών ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά.

Όπως όλα δείχνουν, τίποτε δεν είναι σίγουρο και η τελική απόφαση εξαρτάται από τα αποτελέσματα των ελέγχων για τον κορωνοϊό στην πόλη. Αυτό φάνηκε από τη σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οποία αποφασίστηκε να γίνουν πιο εντατικοί οι έλεγχοι περί εφαρμογής των νέων μέτρων κατά της πανδημίας.

Σε ερώτηση για το εορταστικό τριήμερο της γιορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης αγίου Δημητρίου και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει ο εορτασμός θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα ανακοινώσεις από την κυβέρνηση».

Πρόσθεσε, όμως, ότι «εάν επιτύχουν αυτά τα μέτρα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα εν όψει του τριήμερου εορτασμού, αλλά, επαναλαμβάνω, η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις και θα γίνουν ξεχωριστές ανακοινώσεις».

Αυτή η τοποθέτηση Θεοδωρικάκου δείχνει ότι καμία απόφαση περί διεξαγωγής της παρέλασης δεν είναι οριστική και αμετάκλητη, ενώ η κυβέρνηση μάλλον θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα των ελέγχων στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και μετά θα αποφασίσει εάν θα επιτρέψει τη διεξαγωγή της παρέλασης και των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο.

Η δήλωση του υπουργού κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήχησε στα αυτιά των ιερέων του Αγίου Δημητρίου, που έχουν ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή τους ότι «οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εκκλησίας θα γίνουν κανονικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This