Αδέσποτη σφαίρα έξω από νηπιαγωγείο στα Άνω Λιόσια! (video)

Δίπλα ακριβώς στην αυλή που παίζουν τα παιδάκια!

Must Read

Λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό σφαίρας στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στα Άνω Λιόσια, ένα νέο περιστατικό έρχεται να καταδείξει ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι ανεξέλεγκτη και η ζωή των κατοίκων βρίσκεται στο έλεος επικίνδυνων και ασυνείδητων.

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστηκε από μητέρα στο πάρκινγκ του 7ου νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων και ακριβώς δίπλα από την αυλή!

Οι κάτοικοι με το δίκιο τους έχουν αναστατωθεί και όπως δήλωσε πατέρας παιδιού στην ΕΡΤ: «Την Παρασκευή βρήκαμε τη σφαίρα, αναστατωθήκαμε, την πήραμε και την πήγαμε στην Αστυνομία. Ακούμε κάθε μέρα πυροβολισμούς».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις όλων των γονιών, ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε ότι η βολίδα ήταν από πιστόλι 9 χιλιοστών, το οποίο χρησιμοποίησε για να πυροβολήσει στον αέρα κάποιος από την περιοχή.

Μετά και το νέο αυτό περιστατικό η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προχώρησε σε έφοδο σε σπίτι, όπου εντοπίστηκαν 1 πιστόλι, 2 τυφέκια, 5 γεμιστήρες και 17 σφαίρες, με τον κάτοχό τους να συλλαμβάνεται.

Τα ευρήματα βρίσκονται για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με την αδέσποτη σφαίρα στο νηπιαγωγείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This