Ρινόκερους σκέφτεται να φυτέψει στην Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης

Αποφασισμένος να αλλάξει την όψη της πρωτεύουσας

Must Read

Έτοιμος για ρηξικέλευθες ενέργειες προκειμένου να αλλάξει τη μορφή της πρωτεύουσας, εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δήμου, αποσκοπεί η απόφαση του δημάρχου να ενισχύσει την «αστική πανίδα» των Αθηνών με «αειθαλή πλατάνια».

Εφευρετικότατο!

Μέχρι σήμερα η «αστική πανίδα» των Αθηνών περιοριζόταν σε δίποδα, συμπαθή τετράποδα, περιστέρια και δεκαοχτούρες. Αποτελεί προσωπικό κατόρθωμα του δημάρχου η εύρεση «πλατάνων πανίδας», είδους που απαντάται στο δάσος του Φανγκορν, δίπλα στο βασίλειο του Σάρουμαν.

Και μάλιστα «αειθαλών» πλατάνων πανίδας, όχι τίποτα «φυλλοβόλων» και γλιστρήσουν οι ρινόκεροι που πιθανόν να αποτελούν την επόμενη εισήγηση του κ. Μπακογιάννη, για να δώσει μία εξωτική νότα στην αναβάθμιση της «Αθηναϊκής Πανίδας».

Το απόσπασμα της ανακοίνωσης που αποκαλύπτει τις επαναστατικές πρωτοβουλίες του δημάρχου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This