Στο έλεος της κακοκαιρίας «Μπάλλος» αναμένεται να βρεθεί η βόρεια Εύβοια, μετά τις πλημμύρες και τις ζημιές που υπέστησαν διάφορες περιοχές μετά το πέρασμα της «Αθηνάς».
Οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς βρίσκονται σε αναστάτωση καθώς επικρατεί ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών μετά το ξέσπασμα της νέας κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το adventureevia.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από κάτοικο του χωριού Αχλάδι, αυτή την ώρα βρίσκονται στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες μαζί με τον πρόεδρο του χωριού συστήνουν στους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή. Οι αρχές ενημερώνουν τους κατοίκους ότι υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια στην Αγία Άννα και τους συστήνουν να εκκενώσουν το χωριό πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία «Μπαλλος» γιατί στη συνέχεια η μεταφορά τους μπορεί να είναι αδύνατη.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κανένας από τους κατοίκους του χωριού δεν δέχτηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του.
Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου
Τρως λόγω άγχους αργά το βράδυ; Να τι μπορεί να συμβεί στο έντερό σου
Μπεζ Βίβλος (Fed): Σταθερή η απασχόληση, ανησυχίες για πληθωρισμό λόγω Μέσης Ανατολής
Παναθηναϊκός: «Μέχρι πότε η κυβέρνηση θα κωφεύει;»
Το αντίο της Finos Film στον Άγγελο Αντωνόπουλο – «Άφησε πίσω του σπουδαίες ερμηνείες»

