Τρόμος στο Κερατσίνι: Έρευνες για άνδρα που έτρεχε σε πάρκο με παιδιά κραδαίνοντας ένα τσεκούρι!

Must Read

Εκτενείς αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του άνδρα, που χθες το μεσημέρι, σκόρπισε τον απόλυτο τρόμο σε παιδιά και γονείς σε πάρκο στο Κερατσίνι, όταν εμφανίστηκε κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, βαμμένο με αίμα, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΑΝΤ1, όλα έγιναν στο πάρκο Σελεπίτσαρι στο Κερατσίνι, όταν ξαφνικά γονείς και παιδιά που έπαιζαν ανέμελα είδαν τον άνδρα να τρέχει σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του το τσεκούρι.

αστυνομια περιπολικο ελας

Ο δράστης, φέρεται να κυνηγούσε τον αδερφό του, ενώ εικάζεται ότι του είχε ήδη καταφέρει κάποιο χτύπημα, αφού το τσεκούρι ήταν ματωμένο. Τα δυο αδέρφια είχαν κάποια λεκτική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε κυνηγητό με τσεκούρι.

Μητέρα, η οποία ήταν στο πάρκο παρέα με τα δύο παιδιά της, περιέγραψε τα όσα έζησε στον ΑΝΤ1: «Μας είπαν ότι ένας άνδρας έχει χτυπηθεί. Τρέχαμε να μαζέψουμε τα παιδιά, τα οποία δεν καταλάβαιναν τι έχει συμβεί» σημείωσε η μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This