Υποβαθμίζουν σε όλη τη χώρα την Παιδεία: Από 6θέσιο κάνουν 3θέσιο το Δημοτικό Σχολείο Καντάνου!

Υποβαθμίζουν ένα σχολείο με 50 παιδιά από τα γύρω ορεινά χωριά!

Must Read

Ενώ η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε διερεύνηση για… συγχωνεύσεις τμημάτων. Άλλη μια περιπέτεια δηλαδή για την Παιδεία και ειδικά στην περιφέρεια, όπου εκεί θα υπάρξει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Δημοτικό Σχολείο Καντάνου στην Κρήτη, με τους γονείς να έχουν προχωρήσει σε κατάληψη, καθώς μεθοδεύεται η υποβάθμιση του σχολείου, που από 6θέσιο θα γίνει 3θέσιο!

Το σχολείο έχει 50 μαθητές από όλα τα γύρω ορεινά χωριά και έχει έντονη δράση με προγράμματα όπως το Erasmus, τα οποία φυσικά και θα κοπούν με την υποβάθμισή του.

Να σημειωθεί ότι η Κρήτη είναι η μοναδική περιφέρεια της Ελλάδας που έχει σταθερά αύξηση γεννήσεων, την ώρα που η χώρα μαστίζεται από υπογεννητικότητα και σχολεία κλείνουν λόγω έλλειψης παιδιών. Έτσι προφανώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι φωστήρες του Υπουργείου, την εκπαίδευση των παιδιών στην επαρχία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This