Στον Πηνειό ερευνά η αστυνομία για την αγνοούμενη της Λαμίας

Must Read

Στις όχθες του Πηνειού στρέφονται οι έρευνες για την 59χρονη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από περίπου δύο μήνες κατά την επίσκεψή της στη Λάρισα, όπου είχε μεταβεί για να φροντίσει την ηλικιωμένη μητέρα της.

Σύμφωνα με μάρτυρα-κλειδί που υποστηρίζει πως είδε την 59χρονη μητέρα το επίμαχο απόγευμα της εξαφάνισής της, η γυναίκα κατευθυνόταν παράλληλα με το ποτάμι, προχωρώντας με βήμα γοργό σε έναν σκοτεινό παράδρομο. Όπως ανέφερε η μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, καθώς έφευγε από το εκκλησάκι του Αγίου Αχιλλείου, όπου είχε κάνει στάση για να ανάψει ένα κεράκι, είδε μια γυναίκα να προχωρά στην αντίθετη κατεύθυνση. Μάλιστα, παρατήρησε πως φορούσε ένα καφέ μπουφάν, σκούρο παντελόνι, ήταν μετρίου αναστήματος και κανονικού βάρους, ενώ είχε τα χέρια της κρυμμένα στις τσέπες και δεν κρατούσε τσάντα.

Αυτό που της προξένησε εντύπωση ήταν πως η γυναίκα με την οποία διασταυρώθηκε κατευθυνόταν προς μια περιοχή με κακό φωτισμό, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί πως γίνεται να μην φοβάται μέσα στα σκοτάδια, καθώς είχε ήδη νυχτώσει… Η μάρτυρας, που έχει ήδη καταθέσει στις αρχές, αναγνώρισε, από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πως η γυναίκα που είδε το μοιραίο απόγευμα ήταν η αγνοούμενη 59χρονη.

Πάντως, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι που ξέρουν καλά την περιοχή, εάν η γυναίκα είχε πέσει στο ποτάμι, τότε σίγουρα θα είχε βρεθεί. Οι συγγενείς της εκφράζουν φόβους για το τι μπορεί να συνέβη κατά τη διαδρομή στις όχθες του Πηνειού.

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, που διέμενε μόνιμα στη Λαμία, τις επίμαχες ημέρες είχε μεταβεί στη Λάρισα, προκειμένου να βοηθήσει την κατάκοιτη μητέρα της, η οποία επρόκειτο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς η ίδια φέρεται να είχε κανονίσει να συναντήσει τον αδελφό και τη νύφη της για να φάνε μαζί, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This