Βρέθηκαν οι «υπεύθυνοι» για τις πλημμύρες του «Μπάλλου»… Άρχισαν τα «μαχαιρώματα» (video)

Επιρρίπτουν ατομική ευθύνη στον οδηγό του λεωφορείου που βούλιαξε στην παραλιακή!

Must Read

Την.. κολοκυθιά παίζουν τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες, για το ποιος ευθύνεται για τις τραγικές εικόνες στην Αττική εξαιτίας ενός φαινομένου που ήταν έντονο μεν, αλλά όχι ακραίο (κατά τον Ευθύμη Λέκκα) και για το οποίο υπήρχαν συνεχείς ενημερώσεις από πριν, για την έλευσή του και την έντασή του.

Η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στην Περιφέρεια, στους Δήμους και όπου αλλού βρει, η Περιφέρεια στους Δήμους και όπου αλλού βρει, οι Δήμοι στην Περιφέρεια, την κυβέρνηση και όπου αλλού βρουν κλπ. κλπ. κλπ.

Η πλευρά της Περιφέρειας Αττικής κατηγορεί τους Δήμους (και ιδιαίτερα τον Δήμο Αθηναίων…) για τον μη καθαρισμό των φρεατίων και τους εργολάβους για την μη ολοκλήρωση των έργων (που βρίσκονται ωστόσο στην αρμοδιότητά της) και πλέον, βρίσκεται «κατηγορούμενος» και ο οδηγός του λεωφορείου Α1 που κόλλησε στα νερά στην Ποσειδώνος, κάτω από τη γέφυρα του ΚΠΙΣΝ!

Ο λόγος στον Γιώργο Πατούλη:

https://twitter.com/Marka2_/status/1449306415638753280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1449306415638753280%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FMarka2_2Fstatus2F1449306415638753280widget%3DTweet

«Για άλλη μια φορά οι άριστοι αποδεικνύονται άχρηστοι»

Σε σχολιασμό όλων των αλληλοκατηγοριών, προχώρησε η Ελληνική Λύση:

«Μόνο θυμηδία προκαλεί ο «αλληλοσπαραγμός» στο επιτελικό κράτος, όπου (νεοδημοκράτες) υπουργοί κατηγορούν τον (νεοδημοκράτη) περιφερειάρχη και αυτός με την σειρά του, τους (νεοδημοκράτες) δημάρχους. Κοινός παρονομαστής των περισσότερων «ανευθυνοϋπεύθυνων», είναι ότι ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία! Η ευθύνη λοιπόν για τις εικόνες ντροπής με την Ελλάδα να «βουλιάζει» στην πρώτη βροχή, βαρύνει το κυβερνών κόμμα. Για άλλη μια φορά οι άριστοι αποδεικνύονται άχρηστοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλαστοί «υπουργικοί» λογαριασμοί υβρίζουν την Καρυστιανού και ξεπλένουν τον Μίχο

Τι μπορεί να συνδέει το εθνικό έγκλημα των Τεμπών με το κοινωνικό έγκλημα του Κολωνού; Φαινομενικά, τίποτα. Πέραν φυσικά...

More Articles Like This