Mad Clip: Δείτε το τελευταίο του βίντεο , όπως το ανέβασε η νύφη

Χαμογελαστός εύχεται στους νεόνυμφους με το δικό του μοναδικό τρόπο

Must Read

Ένα γαμήλιο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο σε όσους παρευρέθηκαν όχι για τους λόγους που θα έπρεπε αλλά γιατί ήταν το τελευταίο για τον Mad Clip

Ο 35χρονος τράπερ βρισκόταν στο γαμήλιο γλέντι του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη πριν πέσει θύμα τροχαίου. Ένα βίντεο που συγκλονίζει και το οποίο ανέβασε η νύφη έμελλε να είναι το στερνό για τον Ελληνοαμερικανό.

Στο βίντεο ο Mad Clip εύχεται στους νεόνυμφους κάνοντας αστεία λέγοντας «είναι ο μικρός αδερφός και είναι η μικρή αδερφή μου, αλλά αν δεν την προσέχεις στο βουνό θα σε πάω και θα σε ψάχνουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@livinrmusic

#madclip #madclipofficiall #foureira

♬ πρωτότυπος ήχος – LIVIN R

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This