Εύβοια: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Γερμανίδας τουρίστριας – «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα»

Η μητέρα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν με την οικογένεια της

Must Read

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Εύβοια, όταν λόγω της κακοκαιρίας κινδύνεψε να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. 

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεσόβησε τα χειρότερα και πλέον βρίσκονται ασφαλείς, αν και ακόμη τρομοκρατημένοι. Η μητέρα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες που έφτασαν εγκαίρως και τους έσωσαν τη ζωή.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα

«Ο πυροσβέστης δέθηκε με ένα σχοινί και προχώρησε μέσα στο ποτάμι. Εμείς στεκόμασταν στην κορυφή μιας καλύβας. Παρέδωσα το ένα παιδί και εκείνος μόλις το πέρασε απέναντι, επέστρεψε στο σημείο. Πήρε το άλλο παιδί και μετά επέστρεψε και πήρε και εμένα», αναφέρει η ίδια μιλώντας στον Alpha.

«Ο σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος μου, είχαν ήδη βγει από το ποτάμι και πραγματικά ήταν πολύ τυχεροί που δεν πέρασαν αυτό που έζησα εγώ», συμπληρώνει. Η Γερμανίδα τουρίστρια έζησε όπως λέει τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της. «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Η στάθμη του νερού ανέβαινε ταχύτατα επειδή 15 λεπτά. Βρεθήκαμε να κινδυνεύουμε».

Στη συνέχεια παραδέχεται πως χωρίς τον πυροσβέστη που έσωσε την ίδια και τα παιδιά της τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα και ίσως να μην τα κατάφερναν.

«Έκανα απλά τη δουλειά μου»

«Έπρεπε να κάνω κάτι. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να δεθώ και να βγάλω την οικογένεια σε ασφαλές σημείο. Τα παιδάκια κλαίγανε από συγκίνηση. Το μοναδικό που σκέφτεσαι είναι να σώσεις τους ανθρώπους. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου», περιγράφει από την πλευρά του, ο Γιάννης Φωτιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This