Αρχίζει η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που βίαζε αθλήτρια από τα 11 χρόνια της

«Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα!» είχε ισχυριστεί σε δηλώσεις του

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε επί σειρά ετών μία ανήλικη αθλήτρια από τα 11 της!

Πρόκειται για την πρώτη φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε από το #MeToo και παραπέμπεται σε δίκη, η οποία έχει οριστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2022.

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου θα δικαστεί για τρία κακουργήματα: βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της 11χρονης μαθήτριας του πριν από δέκα χρόνια. Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την κατάθεση της ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελία που διερευνούσε καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης. Η 21χρονη -σήμερα- ιστιοπλόος επιβεβαίωσε ότι από την ηλικία των 11 και επί σειρά ετών είχε σεξουαλική σχέση με τον προπονητή της.

Μετά τις καταθέσεις της αθλήτριας και των γονιών της ο 38χρονος, που τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν σε ναυταθλητικούς ομίλους στη Σάμο, συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης. Στην απολογία του στον ανακριτή είχε αρνηθεί την σε βάρος του κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι διατηρούσε σχέση με το ανήλικο κορίτσι εν γνώσει των γονιών του και μάλιστα πως σκόπευε να την παντρευτεί, όταν εκείνη θα ενηλικιωνόταν!

https://www.youtube.com/watch?v=Nc78YgzdCPQ

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε (…) Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και τη χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα!» είχε ισχυριστεί σε δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου.

Βέβαια, αντίθετη ήταν η άποψη των δικαστών που τον παραπέμπουν σε δίκη: «Χωρίς αιδώ ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτριά του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον» ανέφερε στην παραπεμπτική του πρόταση ο αρμόδιος εισαγγελέας και επισήμανε ότι ο κατηγορούμενος «άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This