Πέθανε από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής στις Σέρρες

Ο γιατρός του νοσοκομείου ανέφερε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν υπογράψει να μην διασωληνωθεί.

Must Read

Βυθισμένη στη θλίψη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά την είδηση θανάτου του 45χρονου καθηγητή, ο οποίος κατέληξε μετά από επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός.

Ο υπεύθυνος γιατρός της πτέρυγας κορωνοϊού στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση σχολιάζοντας ότι οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης και πρόσθεσε ότι ο αδικοχαμένος γιατρός και η σύζυγός του είχαν υπογράψει να μην διασωληνωθεί.

Με ανακοίνωσή του το Μουσικό Σχολείο Σερρών αποχαιρετά τον 45χρονο καθηγητή και αναφέρει ότι θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια.

«Με μεγάλη οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This