Κρητικός επέστρεψε 40 ευρώ στο μπαρ μετά από δέκα χρόνια!

Έμειναν άφωνοι οι ιδιοκτήτες του μπαρ στα Χανιά - Ο πελάτης αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη

Must Read

Παράδειγμα προς μίμηση έγινε ένας πελάτης στην Κρήτη ο οποίος κατάλαβε το λάθος του και βρήκε το θάρρος να επιστρέψει τα χρήματα δεν του ανήκαν, μετά από δέκα χρόνια.

Ένας από τους συνεργάτες του μπαρ «Συναγωγή» στα Χανιά, έλαβε πριν από μερικές ημέρες έναν φάκελο ο οποίος περιείχε μια επιστολή και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Ο Αριστοτέλης Τ. ο οποίος υπογράφει την συγκεκριμένη επιστολή, ζητάει συγγνώμη που πριν από δέκα χρόνια εκμεταλλεύτηκε το λάθος του μπάρμαν και έβαλε στην τσέπη του τα λάθος ρέστα που του έδωσε ο εργαζόμενος. 

«Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε.

Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου. Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ.

Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα .

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω.

Ταπεινά λοιπόν και με σεβασμό σου ζητώ να δεχθείτε αυτά τα 40 ευρώ» αναφέρει στο γράμμα του ο Αριστοτέλης Τ. ο οποίος θέλησε να επανορθώσει.

Η κίνηση αυτή του πελάτη, προκάλεσε έκπληξή και ενθουσιασμό στους ιδιοκτήτες του μπαρ σύμφωνα με το zarpanews.gr, με την Μαρίνα Μανωλαράκη να αναρτά το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την συγκίνησή της και καλώντας τον Αριστοτέλη Τ. στο μαγαζί να τον κεράσει. 

Στην ανάρτησή της σημειώνει: «Αυτό το γράμμα με 40€ ήρθε από ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζω. Τον Αριστοτέλη. Ήρθε την στιγμή που είχα χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους… Αριστοτέλη σε Ευχαριστώ όχι για τα λεφτά… σε Ευχαριστώ γιατί μου ξανά έδωσες την ελπίδα» αναφέρει μεταξύ άλλων για την κίνησή του που αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να συνειδητοποιήσουμε το λάθος μας και να το επανορθώσουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This