Ο κορωνοϊός «φώλιασε» στην ιστορική 1η Μεραρχία Πεζικού, στην Βέροια λίγα 24ωρα πριν την παρέλαση!

Must Read

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην 1η Μεραρχία Πεζικού, στη Βέροια, μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον ενός κρούσματος κορωνοϊού στο στρατόπεδο, λίγες ημέρες πριν την στρατιωτική παρέλαση.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr το πρώτο κρούσμα της Covid-19 εντοπίστηκε την Πέμπτη στην ιστορική μονάδα του Ελληνικού Στρατού, σε άτομο το οποίο απασχολείται στο πρατήριο με τα ρούχα. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο για ένα μήνα στο συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρουχισμού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα παρουσιάστηκε έκρηξη κρουσμάτων στο εσωτερικό του στρατοπέδου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στον νομό Ημαθίας καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων κορωνοϊού, αναλογικά με τον πληθυσμό, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Μόλις χθες, εντοπίστηκαν 123 νέες μολύνσεις covid, με τη διασπορά του ιού να εκτοξεύεται στα ύψη μετά την κοινωνική εκδήλωση που σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στην Επισκοπή Νάουσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This