Σωκράτης Βαρδάκης: «Δεν θα επιτρέψουμε σε ένα Υπουργό να βάλει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές»

Must Read

Στην λαϊκή αγορά του Ηρακλείου, Κρήτης βρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης, Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με σκοπό να συναντήσει παραγωγούς και εμπόρους, οι οποίοι διατύπωσαν, για άλλη μια φορά, την πρότασή τους για την λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr οι έμποροι ζητούν ίδρυση Νομικών Προσώπων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, που θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των λαϊκών αγορών, απρόσκοπτη προσέλευση των παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές κι όχι προκήρυξη θέσεων μία φορά ετησίως, να μην επιτραπεί οποιαδήποτε μετατροπή παραγωγών σε εμπόρους και να μην ψηφισθούν οι ποινές εξοντωτικού χαρακτήρα. Ακόμη ζητούν να μην υπάρξουν 16 διαφορετικές Υπουργικές αποφάσεις, που αναφέρονται στο Νομοσχέδιο και δίνουν με αντισυνταγματικό τρόπο υπέρ-εξουσίες στον Υπουργό ενώ εκφράζουν πλήρη αντίθεση στην πλατφόρμα e-καταναλωτής, όπως ισχύει για τα super markets με τζίρο άνω των 90.000.000 ευρώ και στην φορολογική-ασφαλιστική ενημερότητα, επιζητώντας την συνταγματική ισονομία με το στεγασμένο εμπόριο.

Από την πλευρά του, ο κύριος Βαρδάκης, τόνισε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα δώσει μάχη, την Δευτέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, προκειμένου η κυβέρνηση, να πάρει πίσω τα άρθρα του νομοσχεδίου, «που καταργούν κάθε έννοια δικαίου». Τέλος ο κ. Βαρδάκης διαβεβαίωσε τους εμπόρους και παραγωγούς ότι θα είναι παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην επιδίωξη της κυβέρνησης, για διάλυση του θεσμού των λαϊκών αγορών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This