Εθνική επέτειος 28ης Οκτωβρίου: Χαμός στη μαθητική παρέλαση! Ποια μέτρα προστασίας; (photos)

Πλήθος κόσμου με μάσκες, αλλά χωρίς... αποστάσεις!

Must Read

Χαμός στη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι παρευρισκόμενοι είναι ο ένας πάνω στον άλλο!

Αδιανόητο και ασύλληπτο, όταν ακυρώθηκαν οι παρελάσεις σε άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και κατ΄επέκταση αύξηση στα κρούσματα.

Ο κόσμος μπορεί να φόρεσε τη μάσκα του-τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις-, αλλά οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, αν και υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικών, δεν φαίνεται να τηρούνται.

Μπροστά στη Βουλή παρελαύνουν οι μαθητές, όπου έχει στηθεί η εξέδρα για τους επισήμους με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να δίνει το παρόν.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο σημείο προκειμένου να εξασφαλίσει μία καλή «θέση».

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην παρέλαση στο Παλαιό Φάληρο.

Λόγω της διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, υπάρχει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8 το πρωί και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης ήδη από τις 6 τα ξημερώματα μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων. Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έκλεισε η Βασιλίσσης Σοφίας και η Σταδίου.

Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις αλλά τα μπαρ είναι γεμάτα!

Το οξύμωρο είναι ότι σε πολλές πόλεις της χώρας μας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων πάρθηκε η απόφαση να μην γίνουν σήμερα παρελάσεις, παρά το γεγονός ότι μπαρ και νυχτερινά μαγαζιά είναι σχεδόν κάθε βράδυ κατάμεστα και χωρίς… μάσκες!

Οι παρελάσεις ματαιώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα της Ημαθίας, της Πιερίας, της Πέλλας και του Κιλκίς. Στις Σέρρες θα παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες σχολείων, ενώ το στρατιωτικό σκέλος της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις παρελάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης όπου θα παρελάσουν μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες. Στην Αθήνα η παρέλαση θα διεξαχθεί κανονικά στο Σύνταγμα.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μόνο των στρατιωτικών τμημάτων.

Τέλος, παρελάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσα και Μαγνησίας. Το ίδιο ισχύει για τα Καλάβρυτα αλλά και το Μέτσοβο. Η μαθητική παρέλαση της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε απευθείας: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This