Σοκ στην Βόνιτσα: «Φαφούτης» παππούς μαχαίρωσε συγχωριανό του μέσα σε καφενείο!

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα, με τις κατηγορίες του νόμου περί όπλων και πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, θα οδηγηθεί ένας 81χρονος από το Θύρρειο Βόνιτσας, καθώς ενώ βρισκόταν, χθες το απόγευμα, μέσα στο καφενείο του χωριού δεν δίστασε να μαχαιρώσει έναν 59χρονο συγχωριανό του.

Στο καφενείο επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης, ενώ αιμόφυρτος ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα κάτω από την μασχάλη. Ευτυχώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Ο 81χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

police

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το μαχαίρι κουζίνας, με το οποίο μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα, το είχε μαζί του για να κόβει, μιας και ο ίδιος δεν έχει δόντια, τα μεζεδάκια που προσφέρουν στα καφενεία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This