Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Η υποχρεωτικότητα είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα» (video)

Γκαιμπελίσκος…

Must Read

Κρεσέντο αλαζονείας, ειρωνείας και μηδενισμού από τον καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος από το τηλεοπτικό στασίδι έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ.

Αφού τόνισε πως πρέπει να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση γιατί δεν τηρούνται τα μέτρα, συμπέρανε πως ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα εφαρμόσει, πως οι Έλληνες δεν πιστεύουν την επιστήμη (σ.σ. είπε πως «ακόμα και ο καφετζής έχει άποψη») και πως η μόνη λύση για τη χώρα μας είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων.

Για τις ευθύνες του συναφιού του και της κυβέρνησης για το αλαλούμ, τις παλινωδίες, τα είπα-ξείπα, τη μηδενική ενίσχυση του ΕΣΥ, την ανύπαρκτη ενημερωτική (και όχι εκφοβιστική) καμπάνια εμβολιασμού και τις καθαρές απαντήσεις (χωρίς δογματισμούς, απειλές και απόκρυψη στοιχείων) στις ανησυχίες του κόσμου, ούτε λόγος. Άλλωστε, όσο υπάρχει το ακαταδίωκτο γιατί να γίνει λόγος;

«Ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα»

Είπε αρχικά  ο κ.Βασιλακόπουλος για την εστίαση:

«Τα μέτρα σχεδόν πουθενά δεν τηρούνται. Στα περισσότερα μαγαζιά στα οποία πήγα εγώ τον τελευταίο μήνα κανένας έλεγχος δεν γινόταν, παρά σε ελάχιστα μαγαζιά, όλη την ώρα που καθόμουνα εγώ, ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν άλλον. Η δε εφεύρεση ότι υπάρχουν μαγαζιά που στους εσωτερικούς χώρους είναι αμιγώς εμβολιασμένων και στους εξωτερικούς είναι μεικτά, είναι τουλάχιστον πρακτικά αδύνατη έως αστεία, διότι στους εξωτερικούς χώρους οι καταστηματάρχες τώρα τους κλείνουν με διάφορες διαφανείς τέντες κυκλωτερώς, αυτοί δε που είναι θαμώνες έξω, πανεύκολα πηγαίνουν μέσα στο μαγαζί και άντε να τους ελέγξεις. Άρα γίνονται όλοι μια αγκαλιά, ένας αχταρμάς γίνεται. Είδα χτες και το φοβερό παρέες να παίρνουν ναργιλέ και να δοκιμάζουν όλοι μαζί από το ίδιο στόμιο. Απλά ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα. Τα μέτρα δεν επιτηρούνται και ταυτόχρονα δεν εμβολιαζόμαστε».

Και χρησιμοποιώντας ξανά ένα άστοχο παράδειγμα (δεν γίνονται συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα), είπε για τους θανάτους που καταγράφονται καθημερινά: «Εάν πέσει ένα λεωφορείο αυτή τη στιγμή στα Τέμπη θα ξεσηκωθεί η Ελλάδα για την οδική ασφάλεια. Ο καθημερινός θάνατος 45-50-60 συμπολιτών μας από κορωνοϊό είναι μια κανονικότητα που δεν αγγίζει κανέναν».

«Ο κόσμος δεν πιστεύει στην επιστήμη, πιστεύει σε δοξασίες…»

Κάνοντας στη συνέχεια μια άθλια γενικόλογη αναφορά στο ότι οι Έλληνες τάχα δεν πιστεύουν στην επιστήμη, τσουβαλιάζοντας τους πάντες και τα πάντα και αγνοώντας προφανώς ότι δεν είναι η επιστήμη το πρόβλημα, αλλά «ειδικοί» σαν αυτόν, είπε: «Είναι τεράστιο πρόβλημα στη χώρα μας ότι τεράστια μερίδα του κόσμου δεν έχει εμπιστοσύνη στην επιστήμη, στα ευρήματα της επιστήμης. Δεν ακολουθεί δηλαδή τις οδηγίες, δεν πιστεύει στην επιστήμη, πιστεύει σε δοξασίες, πιστεύει σε επαναστάσεις εναντίον του εαυτού τους, γιατί το να μην κάνεις το εμβόλιο για να κάνεις επανάσταση έναντι στο κατεστημένο, τον μόνο που βλάπτεις πάνω απ’ όλα είναι τον εαυτό σου».

Υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων και μόνο εμβολιασμένοι στην εστίαση

Η λύση που προτείνει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είναι να την πληρώσει η εστίαση για μια ακόμη φορά. Γιατί για κανέναν άλλο κλάδο δεν έκανε τόση αναφορά, ενώ πριν πει αυτό που ήθελε περί υποχρεωτικότητας, αναφέρθηκε στους αστυνομικούς και τα σώματα ασφαλείας:

«Να απαγορευτεί τελείως η χρήση μεικτών χώρων διότι αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει, να περιοριστεί δηλαδή η χρήση μέσα-έξω μόνο σε εμβολιασμένους με έντονη επιτήρηση και σταδιακά να αυξηθεί  υποχρεωτικότητα σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε μεγάλη επαφή με άλλο κόσμο. Είναι αστείο το ότι σε ένα κατάστημα εστίασης όλοι όσοι είναι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και δυνητικά το σύνολο των εργαζομένων να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι. Είναι αστείο. Ας υποθέσουμε ότι πάει ένας έλεγχος σε ένα μαγαζί και μπούνε δύο αστυνομικοί να κάνουν τον έλεγχο, μπορεί οι αστυνομικοί να είναι ανεμβολίαστοι και να ελέγχουν αν οι πολίτες είναι εμβολιασμένοι. Δεν είναι αστείο; Αν εμβολιαστούν όσοι εργάζονται στην εστίαση, αν εμβολιαστούν όσοι είναι στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό… Η υποχρεωτικότητα είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα…».

«Ακόμα και ο καφετζής έχει άποψη»

Με ιδιαίτερα αλαζονικό ύφος ο κ.Βασιλακόπουλος κλάφτηκε ότι τον βρίζουν επειδή λέει την άποψή του και έδωσε μάλιστα και ένα παράδειγμα: «Προχθές σε μια ταβέρνα σηκώθηκε ένας άνθρωπος με έβρισε, σκαιότατα, επειδή τον υποχρέωναν να εμβολιαστεί, να βάλει κάτι στο σώμα του, τον ρώτησα ‘άνθρωπέ μου εσύ τι δουλειά κάνεις’  και μου απάντησε καφετζής. Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο ο καφετζής, καθόλα χρήσιμο και καλό επάγγελμα, να έχει άποψη για το αν πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος ή όχι. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της λογικής».

Και αυτή η τελευταία πρόταση του κ. Βασιλακόπουλου, είναι η ακριβής περιγραφή των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα με την προπαγάνδα και τις διαστρεβλώσεις των επιστημόνων τηλεοπτικών-μαϊντανών που κρύβουν επιμελώς το δάσος και ασχολούνται με ένα δέντρο.

Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This