Ξυλοδαρμός Βασιλακόπουλου: «Φαρμακευτική είχε κλείσει το τραπέζι»!

Απίστευτες καταγγελίες των ιδιοκτητών της ταβέρνας

Must Read

Σοβαρή διάσταση φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι προπηλακίστηκε, ρίχτηκε στην άσφαλτο και του έσκισαν τα ρούχα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τον απείλησαν πως θα τον βρουν ακόμα και στην Αθήνα και θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή διάσταση της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί.

Η ταβέρνα

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Zougla.gr σε εκτενές ρεπορτάζ, μια φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην «ταβέρνα του Ζιώγα» στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε ενημερώσει τον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι οι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας λοιπόν υποστηρίζουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα στο τραπέζι που είχε κλείσει η φαρμακευτική!

Οι ισχυρισμοί των ιδιοκτητών λοιπόν πρέπει να απαντηθούν άμεσα από τον κύριο Βασιλακόπουλο. Είναι εξαιρετικά απλό να τους διαψεύσει, παρουσιάζοντας την απόδειξη πληρωμής για το φαγητό του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές. Είναι αδιανόητο μετά από όσα ζήσαμε με το σκάνδαλο Novartis, να έχουμε επιστήμονες που δέχονται να τρώνε σε ταβέρνες με έξοδα φαρμακευτικών εταιρειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This