Ο ειδικός που «αδειάζει» τον Κούγια για την τραγωδία στο Αίγιο: Εξωπραγματική η ποσότητα αλκοόλ (video)

Must Read

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο συνήγορος του 28χρονου οδηγού στην τραγωδία στο Αίγιο, Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων.

Ο κ. Κούγιας, ενώ παραδέχθηκε πως ο εντολέας του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πρόσθεσε ότι «διαφωνώ ότι δεν μπορεί κάποιος (σ.σ να οδηγήσει) με 1,71, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό».

https://vimeo.com/357849128

Το όριο είναι 0,50! 

Σήμερα, ο οδηγός ασφαλούς οδήγησης Κωνσταντίνος Μαρκουΐζο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχολίασε αυτή την δήλωση, λέγοντας: «Για μένα είναι όχι εκτός ορίου, είναι εξωπραγματικό. Επειδή άκουσα ότι ο δικηγόρος αυτού του ανθρώπου λέει ότι το 1,10 είναι το φυσιολογικό όριο, το επιτρεπτό και ότι το 1,75 είναι κοντά.

Εγώ θα έλεγα ότι 0,50 με αιμοληψία είναι το όριο ή 0,25 με εκπνεόμενο αέρα, το γνωστό αλκοτέστ, όταν ο μέσος όρος της Ευρώπης είναι 0,22 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος. Ο νόμος λέει 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος».

https://vimeo.com/357849568

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This