Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι έπεσε στο κενό από τον 4ο και «προσγειώθηκε» πάνω σε ηλικιωμένο! (video)

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του, παρά την άμεση επέμβαση γιατρού που περνούσε τυχαία από την περιοχή

Must Read

Στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας έπεσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας περίπου έξι ετών, με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

Το αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις στιγμές αγωνίας και τρόμου που βίωσαν, βλέποντάς το κοριτσάκι να πέφτει στο κενό. Σύμφωνα, ωστόσο, με το ThessToday.gr, στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, καθώς όχι μόνο «προσγειώθηκε» πάνω σε ηλικιωμένο άνδρα, που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, αλλά δέχθηκε και φροντίδα από γιατρό που έτυχε να βρίσκεται στη γειτονιά.

Το σημείο όπου «προσγειώθηκε» το 6χρονο κοριτσάκι

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι βρέθηκε στο κενό όταν πήγε να πάρει την ομπρέλα του, που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού. «Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», ανέφερε στο ThessToday.gr εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά που γινόταν μπροστά από την πολυκατοικία, από την οποία έπεσε το κοριτσάκι.

  • Δείτε ρεπορτάζ και πλάνα από το σημείο:

https://vimeo.com/641600125

https://vimeo.com/641600125?fbclid=IwAR0gdZ6fGFcBOh3ZnsppptialpoQwbwWPESHhoxsYXtjkrUfzxQJg96b92I

Η μητέρα του παιδιού, όπως αναφέρουν στο ThessToday.gr, έλειπε από το σπίτι την ώρα του ατυχήματος. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του, που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι, και έπεσε από εκεί», λέει στο ThessToday.gr αυτόπτης μάρτυρας. Το 6χρονο κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του.

  • Δείτε δηλώσεις από αυτόπτες μάρτυρες:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This