Αλαλούμ: Εμβολιασμένη που νοσεί «έφαγε» πόρτα από νοσοκομείο με εξιτήριο… μη εμβολιασμένης!

Τι καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα που διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον περασμένο Ιούνιο

Must Read

Καθημερινές ιστορίες ασύλληπτης τρέλας διαδραματίζονται στα δημόσια νοσοκομεία αναφορικά με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τα κρούσματα και οι θάνατοι έχουν αγγίξει πολύ υψηλά ποσοστά, γεγονός που αποδεικνύει τις λάθος πολιτικές στο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και την επιπόλαιη αντιμετώπιση από την πλευρά ειδικών και λοιμωξιολόγων, καθώς όταν έλεγαν στον κόσμο ότι «είμαστε κοντά στο τέλος», φαίνεται πως κάτι άλλο εννοούσαν…

Ο διχασμός

Το ζήτημα είναι τι τελικά συμβαίνει με τον αριθμό των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Το κλίμα που καλλιεργείται αφορά στον μεγάλο αριθμό των ανεμβολίαστων νοσηλευομένων, οι οποίοι και σύμφωνα με τα λεγόμενα κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων έχουν «κατακλείσει» ΜΕΘ και κρεβάτια νοσοκομείων.

Η καταγγελία όμως της Ελένης Ζ. (το όνομα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) μάς ανατρέπει όσα μάς λένε. Η ίδια τον περασμένο Ιούνιο ολοκλήρωσε και τις δύο δόσεις του εμβολίου, για την ακρίβεια στις 23/6/2021, και έλαβε το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού στο οποίο και αναφέρονται οι λεπτομέρειες. Πλήρως εμβολιασμένη δηλαδή η κοπέλα.

Αυτό είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού της Ελένης

Πριν λίγες ημέρες, όπως καταγγέλλει, αρρώστησε και αφού έκανε rapid test διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον ιό. Έμεινε σπίτι της, αλλά η επιβάρυνση της υγείας της και ο φόβος μήπως της συμβεί κάτι, την οδήγησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η ίδια, αφού την εξέτασαν στο πόδι, και την πέταξαν κυριολεκτικά σε ένα δωμάτιο με ηλικιωμένες γυναίκες –οι οποίες μπορεί και να είχαν άλλου είδους ασθένεια και να κόλλαγαν κορωνοϊό από το πουθενά!-, τής έγραψαν να πάρει μερικά εισπνεόμενα από το φαρμακείο και την έδιωξαν με… τρόπο. 

Μάλιστα, η νεαρή καταγγέλλουσα είπε στους γιατρούς ότι δεν είναι καλά και βήχει πολύ, και ότι θα την βοηθούσαν εάν της έδιναν κάποιο φάρμακο για να την ηρεμήσει μέχρι να πάει στο φαρμακείο(τι πιο φυσιολογικό…)! Η απρόσμενη απάντηση που έλαβε ήταν ότι, δεν έχουν τα φάρμακα που χρειάζεται! Τους τελειώσαν!

Τής έδωσαν εξιτήριο μη… εμβολιασμένης!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, αφού της είπαν να φύγει, τής έδωσαν και εξιτήριο στο οποίο αναγράφεται ότι δεν είναι εμβολιασμένη!

Αυτό είναι το χαρτί που αναφέρει ότι η Ελένη Ζ. είναι ανεμβολίαστη!

Όπως είναι φυσικό, η νεαρή αφού το είδε ζήτησε να δει τον υπεύθυνο του νοσοκομείο για να λάβει τις εξηγήσεις που έπρεπε. Όμως όλοι «δήλωναν» πιεσμένοι και απασχολημένοι!

Αφού περίμενε η Ελένη Ζ. έναν υπεύθυνο, ένας εργαζόμενος του νοσοκομείου πήγε κοντά της και της έδωσε άλλο χαρτί, το οποίο έγραφε ότι τελικά είναι «εμβολιασμένη», και τής είπε ότι έγινε λάθος. Μάλιστα, με επιμονή τής ζητούσε πίσω το χαρτί που έγραφε ότι είναι ανεμβολίαστη.

Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε! Απαντήσεις ακόμα η Ελένη Ζ. δεν έχει πάρει, και πολύ φοβάμαι ούτε και εμείς….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This