Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – O Nίκος είχε νικήσει τον καρκίνο 

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο τα αγαπημένα αδέρφια που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Must Read

Βουβός πόνος «πνίγει» την τοπική κοινωνία της Λακωνίας μετά την τραγική είδηση ότι δύο αγαπημένα αδέρφια βρήκαν τον θάνατο στην άσφαλτο μετά από σφοδρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στους Μολάους στη διασταύρωση Γλυκόβρυσης Μακρυνάρας.

Όλα συνέβησαν όταν το λευκό Nissan Almera στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέρφια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό Mercedes. Το ατύχημα που ενδέχεται να σημειώθηκε εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αδερφοί ξέφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Νίκος και ο Πάνος Παυλάκος που ήταν αχώριστοι, αγαπημένοι και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, «έφυγαν» μαζί βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους η οποία δεν είχε άλλα παιδιά.

Ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης ο οποίος γνώριζε τα δύο παιδιά, τονίζει με θλίψη ότι πρόκειται για μια οικογένεια μαχητών. Μάλιστα όπως αποκάλυψε, ο Νίκος, είχε κερδίσει το παρελθόν τη μάχη με τον καρκίνο: «Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Ήταν καλά παιδιά. Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Γιατί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Είναι άδικο! Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Είχε καρκίνο ο Νίκος πριν κάποια χρόνια και βγήκε νικητής! Τι να πω…; Σκέφτομαι την οικογένειά τους.. τι τους βρήκε» δήλωσε στο newsit.gr.

Κάτοικος του χωριού, σχολιάζει την αγάπη που έδενε τα δύο αδέρφια: «Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και πήγαιναν παντού μαζί! Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος: «Ο δρόμος αυτός είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά όταν υπάρχουν βροχοπτώσεις. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποια κακοτεχνία. Είναι ταχείας κυκλοφορίας και παρά το γεγονός ότι έχει σαμαράκια για να κόβουν τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι οι χαροκαμένοι γονείς τους δεν έχουν κανέναν άλλο στον κόσμο: «Πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να σκεφτώ πώς θα είναι τώρα οι γονείς τους. Έχασαν και τα δύο τους παιδιά. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Είχαν μόνο τον Νίκο και τον Παναγιώτη τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This