Νέο συγκλονιστικό βίντεο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 21χρονος που σκότωσε τον ντελιβερά (video)

Νέο ντοκουμέντο με τον «γκαζοφονιά» που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο πατέρα δύο παιδιών

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο βίντεο από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 47χρονο διανομέα και πατέρα δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Στο νέο ντοκουμέντο, φαίνεται ξεκάθαρα η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 21χρονος που οδηγούσε το σπορ αυτοκίνητο, λίγο πριν περάσει παρασύρει τον 47χρονο ντελιβερά.

Αριστερά ο 21χρονος και δεξιά ο 47χρονος ντελιβεράς

Στο βίντεο που δημοσίευσε το GRTimes.gr, το σπορ αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Γ. Παπανδρέου. Στη διάβαση περπατούσαν κάποιοι πεζοί, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά τα διερχόμενα αυτοκίνητα φαίνονται να μειώνουν την ταχύτητά τους και τελικά στο σημείο να δημιουργείται συμφόρηση. 

Στο βίντεο φαίνεται και ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος φαίνεται να κάνει σήμα στα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα εξαιτίας του δυστυχήματος που είχε σημειωθεί, ενώ σε λίγη ώρα εμφανίζεται το πρώτο περιπολικό.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος, φίλοι και συγγενείς έχουν αφήσει λουλούδια αλλά και ένα μπλουζάκι της Wolt που φορούσε στο μεροκάματο ο αδικοχαμένος πατέρας…

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 21χρονος που «δολοφόνησε» τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This