Αναταραχή στην Αθήνα: Προσαγωγές κοντά στη γαλλική Πρεσβεία, επεισόδια στο Μοναστηράκι

Must Read

Στο κέντρο της Αθήνας μεταφέρθηκε το «ενδιαφέρον» της αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς από τη μια είχαμε ομάδα ατόμων να προσπαθεί να πετάξει τρικάκια στη γαλλική Πρεσβεία και από την άλλη είχαμε σύγκρουση οπαδών-αστυνομικών.

Σε ότι αφορά τη γαλλική Πρεσβεία, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές στην κοντινή γύρω περιοχή, ατόμων που προσπάθησαν (αποτυχημένα) να προσεγγίσουν και να πετάξουν τρικάκια. Σύμφωνα με το Cnn Greece πρόκειται για μέλη του Ρουβίκωνα.

Όσο για το Μοναστηράκι; Οπαδοί, πιθανότατα του Ολυμπιακού, πλησίασαν ξενοδοχείο που διαμένουν Γερμανοί οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (αντιμετωπίζει την Πέμπτη τους Πειραιώτες για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League), αλλά βρήκαν μπροστά του αστυνομικές δυνάμεις, με τις οποίες συγκρούστηκαν και η γύρω περιοχή μετετράπη σε πεδίο μάχης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This