Εργαζόμενη καταγγέλλει τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο για λεκτική βία

«Πάγωσα, ένιωσα φόβο έτσι όπως τον είδα!»

Must Read

Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος του Μάκη Χριστοδουλόπουλου έφτασε χθες στα γραφεία της «Espresso», λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Λίτσας Γιαγκούση για τη θυελλώδη συνεργασία της με τον δημοφιλή τραγουδιστή! Εργαζόμενη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα λεκτικής βίας από τον τραγουδιστής επειδή δεν του άρεσε το… καμαρίνι!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η εργαζόμενη (τα πλήρη στοιχεία της είναι στη διάθεση της «Espresso»), η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια στα Λαδάδικα της Αθήνας, περιέγραψε όλα όσα φέρεται ότι έζησε έχοντας απέναντί της έναν Μάκη Χριστοδουλόπουλο… θηρίο ανήμερο! «To περιστατικό συνέβη περίπου πριν από δύο εβδομάδες, Κυριακή μεσημέρι. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο μαγαζί εκνευρισμένος, επειδή δεν του άρεσε η αφίσα στην είσοδο. Τον συνάντησα μέσα στο μαγαζί μαζί με τον εγγονό του και τους συνεργάτες του, και τους οδήγησα στο καμαρίνι τους. Από τα τέσσερα καμαρίνια ήταν το πιο μεγάλο. Τότε, μόλις το είδε, είπε πως δεν του άρεσε και ότι ήθελε να σηκωθεί να φύγει. Του εξήγησα ευγενικά πως αυτό είναι το καμαρίνι του και πως δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για αυτό. Εγινε έξαλλος, άρχισε να μου φωνάζει και να ουρλιάζει: “Σταμάτα! Σήκω και φύγε τώρα, μη σε βλέπω μπροστά μου!” Ηταν τόσο εκνευρισμένος, που από ένστικτο τραβήχτηκα πίσω, γιατί φοβήθηκα μη με χτυπήσει. Πάγωσα, ένιωσα φόβο έτσι όπως τον είδα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έσπασε την κορνίζα με την αφίσα

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τα έκανε «γυαλιά καρφιά», σπάζοντας την κορνίζα με το όνομά του στο μαγαζί: «Το περιστατικό στο καμαρίνι έληξε όταν τον σταμάτησαν οι συνεργάτες του. Τότε κατέβηκε κάτω στην είσοδο και έσπασε την κορνίζα με την αφίσα που ήταν η φωτογραφία του»!

Η καταγγέλλουσα λέει επίσης πως, εξαιτίας της λεκτικής βίας που υπέστη από τον τραγουδιστή, ήταν σε κατάσταση σοκ. «Οταν γύρισα σπίτι ένιωσα απαίσια. Είμαι μεγάλη γυναίκα και θίχτηκα και προσβλήθηκα πολύ από τη συμπεριφορά του» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή στην «Espresso».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο τραγουδιστής έκανε κανονικά το πρόγραμμά του εκείνη την ημέρα και, μόλις η επιχείρηση έμαθε για το περιστατικό με την εργαζομένη, αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία μαζί του. Μετά όσα φέρεται ότι του καταλογίζει η εργαζομένη, η «Espresso» προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο για να δώσει τη δική του απάντηση όμως δεν ήταν εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

Ολα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά όσα ανέφερε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη συνεργασία τους στο Λαδάδικα Summer η Λίτσα Γιαγκούση: «Υπήρχε ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά από τον τραγουδιστή, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα, και αντί για 40 λεπτά τραγούδησα 10. Εκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει κάτι εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία! Κακώς, βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφράγισαν για έναν μήνα για κάποιον λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή – είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μια απόπειρα. Κρίμα το ταλέντο του…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This