Δευτέρα 14/6/2021

Η ανάρτηση του newsbreak που… τσίγκλησε τον Ρουβίκωνα – Σε ποιους στέλνει μήνυμα

Επανήλθε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, με αφορμή το ΒΟΞ κάνοντας εκτενή αναφορά την ανάρτηση του newsbreak.gr σχετικά με την ενίσχυση των MAT στην περιοχή των Εξαρχείων και όχι μόνο.

Προειδοποίησε δε, ευθέως την αστυνομία, ότι αν επέμβουν τα ΜΑΤ  ο Ρουβίκωνας θα «απαντήσει» με χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί.

Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί και σαν αρχηγείο της ομάδας και η επίθεση που πραγματοποίησαν  διμοιρίες των ΜΑΤ την περασμένη Πέμπτη εναντίον του κτιρίου της μεταφράζεται από τον Καλαιτζίδη σαν προπομπός εξελίξεων.


Στην ανάρτησή του στο facebook ο Καλαϊτζίδης αναφέρει:

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά. Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ.

Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Σε άλλη ανάρτηση το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τονίζει:

“Xτες την στιγμή που τα ΜΑΤ προσπάθησαν (χωρίς επιτυχία)να εισβάλλουν στο ΒΟΞ ένας από τους άντρες της διμοιρίας τράβηξε το όπλο του. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία από το συμβάν αλλά το είδαν αρκετοί.

Οι εντολές της πολιτικής ηγεσίας όπως κατευθύνονται προς τα “κάτω” χάνουν τον προσανατολισμό τους.

Η κυβερνητική πολιτική στα Εξάρχεια είναι έρμαιο των νεύρων που έχει και ο τελευταίος ματατζής.Έχουν μαζευτεί πολλοί “κορκονέοι” στην περιοχή.

Το “ατύχημα” είναι κοντά.

Οικονόμου το βλέπεις; Έρχεται. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα νεκρό στα Εξάρχεια”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ