Παππούς Mad Clip: «Η Αρετή ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια, τη θεωρώ ηθικό αυτουργό» (video)

Must Read

Ο παππούς του MadClip μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της πρώην συντρόφου του εγγονού του, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Ταυτόχρονα, δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία στον οργανισμό του Mad Clip.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε» είπε αρχικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη μία φορά για την πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή. «Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης (Mad Clip) την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Είχε ευθύνη για έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα άτομα. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Η μητέρα του ξέρει περισσότερα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This