Δύο αυτοκίνητα παρέσυραν πεζό έξω από τη Βουλή: Σερνόταν στο δρόμο από το πρώτο χτύπημα – Τον αποτέλειωσε το Ι.Χ. που ακολούθησε!

Άγνωστο παραμένει εάν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να περάσει τον δρόμο με πράσινο ή κόκκινο φανάρι

Must Read

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Σύνταγμα μπροστά ακριβώς από τη Βουλή γύρω στις 5 τα ξημερώματα, σήμερα το πρωί, 8/11, από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας πεζός 69 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον πεζό παρέσυρε ταξί όταν εκείνος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Πανεπιστημίου από το φανάρι που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Αμέσως μετά το ταξί, φαίνεται ότι τον άνδρα χτύπησε και δεύτερο όχημα με αποτέλεσμα ο άντρας να βρει τραγικό θάνατο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ελέγχθηκε αν το δεύτερο όχημα χτύπησε το ταξί και εκείνο με τη σειρά του παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι άστεγος.

Τον παρέσυραν διαδοχικά δύο οχήματα

Η Τροχαία προχώρησε στην προσαγωγή του οδηγού του ταξί, ενώ άμεσα ξεκίνησε η ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται μπροστά στη Βουλή.

Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, εάν το πεζός προσπάθησε να περάσει τον δρόμο με πράσινο ή κόκκινο φανάρι. Πάντως στο σημείο ήταν σκορπισμένα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία είχε μαζί του ο πεζός ενώ είχαν φύγει και τα παπούτσια του.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές πηγές, ο πεζός που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Αμαλίας όταν το ταξί, που κινούνταν με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων, τον χτύπησε στην πλάτη και τα πόδια με τον αριστερό καθρέφτη.

Ο οδηγός του ταξί δεν φαίνεται να έκανε ελιγμό ούτε και έκοψε ταχύτητα, παρόλο που είχε ορατότητα! Ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να σηκωθεί από την αριστερή λωρίδα του δρόμου! Δεν πρόλαβε όμως καθώς, μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον παρέσυρε η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου…

Ασθενοφόρο που κλήθηκε άμεσα στο σημείο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός του ταξί και εκείνη του έτερου αυτοκινήτου παρέμειναν στο σημείο, και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Τροχαία Αθηνών για κατάθεση, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο. Η αστυνομία αναζητά συγγενείς του 69χρονου θύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ένας νεκρός σε τροχαίο μπροστά από την Βουλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This