ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Είχαμε προειδοποιήσει για το σημείο της Νέας Μάκρης που ξεκίνησε τη νύχτα η φωτιά! (video)

Must Read

Με ρεπορτάζ – αυτοψία πριν δύο μήνες, το newsbreak.gr προειδοποιούσε κυβέρνηση και τοπική κοινότητα να καθαρίσουν τα μπάζα και τα σκουπίδια από την πληγωμένη περιοχή της Νέας Μάκρης, μετά τα τραγικά γεγονότα που κατέκαψαν 100 ανθρώπους και τον πνεύμονα της Αττικής, το Μάτι. 

Το newsbreak.gr είχε βρεθεί στην περιοχή και κατέγραψε στιβάδες ξερών κλαδιών και μπάζων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ενώ το βίντεο που παρουσιάσαμε από την οδό Περιπάτου, τον δρόμο που έχει αποκλειστεί αυτή τη στιγμή γιατί βρίσκεται μια ανάσα από τις φλόγες, ήταν ξεκάθαρα η απόδειξη μιας εγκληματικής αδιαφορίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρώντας άφησε πίσω τους εκκωφαντική απάθεια στις ευθύνες του να προστατέψει τις ήδη κατακερματισμένες περιοχές υψηλού κινδύνου, με αποτέλεσμα τώρα βλέπουμε ως αποτελέσματα μια αδικαιολόγητη επανάληψη της τραγωδίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This