Βαγγέλης Τσάπας: Αγωνία για τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού Νικαίας

Εδώ και 48 ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Must Read

*Ενημέρωση: Tέλος στο «θρίλερ» – Ο Βαγγέλης Τσάπας εξηγεί την απουσία του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 48χρονο Βαγγέλη Τσάπα,  ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ «Ιωνικός Νικαίας» ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες 48 ώρες.

Στην ομάδα του τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει έως τώρα ούτε με τον ίδιο, αλλά ούτε με την σύζυγό του και την κόρη τους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό, όπως επίσης και τα τηλέφωνα της οικογένειάς του. Μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, ωστόσο άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του, ανησυχούν καθώς όπως λένε, η ενασχόληση του με την ομάδα είναι καθημερινή και η απουσία του έχει προκαλέσει ανησυχία.

Μάλιστα, συνεργάτες του από το κατάστημα εστίασης Darling στην περιοχή του Πειραιά ανέφεραν ότι ο Βαγγέλης Τσάπας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους εδώ και δύο μέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This